Produktinformation om halkskydd för skor

Det finns en mängd olika halkskydd med broddar för skor och det kan vara svårt att välja rätt typ av halkskydd. Vi sammanställt olika typ av halkskydd som helfotsskydd, framfotsskydd eller hälskydd med olika modeller som: Kalix, SportGrip, ActiveGrip, Steady, Ice Runner, Super Sole Icer's, Thulin- brodden och Wintergrip hälskydd från Springyard.

Helfotsskydd
Bäst i test! SVT Plus har testat olika halksydd och SportGrip är bäst! Bäst blir brodden Sportgrip från Springyard som hade klart bäst passform. Den var enda modellen som satt stabilt på foten under hela tiden, utan att behöva justeras. Sammantaget utnämns Springyard Sportgrip (kallas även Cross country) till vinnare i broddtestet, för den överlägsna passformen, att den sitter på plats hela passet, och har okej fäste på is och snö. Läs mer här om testet!

Halkskydd SportGrip
SportGrip ett halkskydd från Springyard är ett proffsigt halkskydd som klarar de tuffaste utmaningar! Ultimat helfotsskydd för jogging, power walking och promenader vid vinterväglag. Fyra dubbar under fotblad och två dubbar under häl. Dubbarna är utbytbara och tillverkade av slitstarkt härdat stål. Broddar säljs även som reservdel i en reparationssats med 6 dubbar i en förpackning. Tigth passform. Instruktionsmanual, förvaringspåse och 4 extra dubb medföljer. Sulan är CE-märkt. Storlekar smal, medium, large och XL. Läs mer!

Halkskydd Kalix
Kalix är ett skydd för hela sulan, med dubb både på tå och på hälen. Kalix liknar halkskyddet Spiky men har en annan gummiblandning som gör den lite billigare. Lösa dubbar kan köpas separat som reservdel. Dubbarna/broddarna är i härdat stål för att motstå hög belastning. Kalix kan lätt ta med sig i fickan. Sulan är CE-märkt. Kalix finns i storlekarna S, M och XL. Läs mer!

Halkskydd ActiveGrip
ActiveGrip är ett halkskydd med effektiva dubbar/broddar för bra fäste på snö och is. ActiveGrip halksydd har sex effektiva dubbar. Fyra under fotbladet och två under hälen.

Samtliga dubbar/broddar är utbytbara och tillverkade i härdat stål för högsta slitstyrka. Passar jogging- eller promenadskor. Använd halkskyddet endast på is och snö för att undvika onödigt slitage på dubbarna. Att använda halkskyddet inomhus och på barmark kan ge försämrat fäste. Förvaringspåse medföljer. Dubbarna säljs även som reservdel i en reparationssats med 6 dubbar i en förpackning. Sulan är CE-märkt. Storlekar medium och large. Läs mer!

Halkskydd Steady
Steady ett halksydd från Springyard har en effektiv yttersula som lämpar sig för promenader på is och snö. Fem dubbar på framsidan, två nitar vid hälen. Dubbarna/broddarna är av hårdmetall vilket ger hög slitstyrka. Dubbarna säljs även som reservdel i en reparationssats med 7 dubbar i en förpackning. Sulan är CE-märkt. Storlekar smal, medium, large och XL. Läs mer!

Halkskydd Ice Runner
Ice Runner från Springyard har 7 hårdmetall dubbar/broddar på sula och klack som ger optimal slitstyrka och utmärkt grepp Ice Runner passar alla typer av skor och stövlar - lätt att ta på, ta av och lätta att bära. Om du köper Ice Runner för stövlar så rekommenderar vi att gå upp en storlek från din vanliga skostorlek. Sulan är CE-märkt. Dubbarna säljs även som reservdel i en reparationssats med 7 dubbar i en förpackning. Läs mer!

Halkskydd Super Sole Icer's
Super Sole Icer's från Springyard är ett professionellt halskydd, för dig som önskar ett stabilt grepp för både vandring och lättare jogg. Med extra stora och många dubbar/broddar får du ett extremt bra grepp. Halkskyddet halksula Super Sole Icer's är tillverkad i Vibram material. Sulan fästs runt skon med stora kardborreband bak och fram på skon. Super Sole Icer'sanvänds av yrkesfolk som brandmän, polis och räddningstjänst.

Ger bra stöd under foten och ett överlägset grepp på hala underlag. Speciellt framtagen för professionellt bruk. Med extra stora och många dubbar, främst för de som arbetar utomhus vintertid. Dubbarna/broddarna är utbytbara och säljs som reservdel i en reparationssats med 35 dubbar i en förpackning. Super Sole Icers passa skons storlek både på bredden och på längden och finns både i herr och damstorlekar. Sulan är CE-märkt.

Super Sole Icer's relativt tunga mellan 300gr till 400 gr/st. Läs mer!

Hälskydd
Halkskydd Thulin- brodden
Thulin- brodden ett halkskydd fån Springyard är en enkel och effektivt halkskydd som sätts fast på hälen. Lätt att ta på och av. Kraftig stålbrodd som ger ett effektivt skydd mot halka. Thulin- brodden är mycket slitstarkt men bygger på höjden under klacken cirka 1 cm därför är brodden mest lämpad för promenader i terräng. Brodden är av härdat stål. Storlek medium eller large. Läs mer!

Halkskyddet Wintergrip
Halkskyddet Wintergrip från Springyard är ett praktiskt hälskydd. Enkelt att fästa på hälpartiet. Dubbarna är utbytbara och tillverkade av härdat stål för god slitstyrka. Dessutom är dessa skoskydd försedda med reflex. Enkla att ta på och av och passar bra för promenader i både stad och terräng. Lösa dubbar kan köpas som reservdel separat. Finns i storlekarna medium, large och XL. Hälskyddet är CE-märkt. Läs mer!